Бизнесменът Васил Божков, който е с 18 обвинения, обяви с нова публикация във Фейсбук, че започва проект "Българско Лято" от утре.

В последния си пост той отчита резултатите от допитването до последователите му в социалната мрежа. На въпроса му: "Ще ме подкрепите ли за нов политически проект?", 64% от гласувалите казват, че ще го подкрепят, а 36% са гласували с "не".

Благодаря ви за гласуването. Резултатите от него показват необходимостта хунтата да бъде спряна и да бъде потърсена отговорност за действията и бездействията ѝ, заявява Божков във фейсбук.

В послепис Божков уточнява, че няма да предостави доказателства за твърденията си за рекет, но ще го направи там, където според него няма да бъдат пренебрегнати, унищожени и потулени.

"Знам, че очаквате още доказателства. Целта ми не е да създавам зрелища, а отговорните да получат заслуженото си. За това ще предоставя доказателствата там, където няма да бъдат пренебрегнати, унищожени и потулени", написа още Васил Божков.

Вчера от Обединените Арабски Емирства той публикува есемеси от преди две години, за които твърди, че са с премиера Бойко Борисов.

Снимка: фейсбук