В последната седмица на ноември BILLA България ще зарадва своите клиенти в цялата страна със страхотни предложения в духа на черния петък. В специалната трета подред брошура, посветена на 22-рата си годишнина, веригата ще предложи над 50 лимитирани артикули и то не само за ден, а през цялата Black седмица от 24 до 30 ноември.

В допълнение към добре познатите храни с отлично качество и вкус, почитателите на пазаруването по време на черната седмица ще открият в брошурата и селекция домакински уреди на утвърдени марки, като Tefal, Rowenta и Muhler. Сред тях са прахосмукачка-робот, еърфрайър, ютия, еспресо кафе машина, парти грил, телевизор и още много. Веригата е помислила и за любителите на технологичните джаджи със секцията "Кибер старт", която включва разнообразни мобилни и компютърни аксесоари. От 28 до 30 ноември, на атрактивни цени те ще могат да закупят слушалки, телефон, уеб камера, Bluetooth колонки, компютърна периферия и други.

снимка: Billa

Изненадите не спират дотук - седмичните предложения включват две страници с продукти в тематични опаковки. Сред тях попадат черни шоколади, черен ориз, уиски с черен етикет, бира в черен кен, черна паста за зъби. За лоялните клиенти, които използват BILLA Card, пък от 25-ти до 27-ми ноември, настъпва "Гранде уикенд". Той ще обхване всички пресни, кисели и UHT млека, всички видове кафета, чай и всички храни за домашни любимци.

За финал, две празнични томболи ще поддържат вълнението на потребителите до началото на месец декември. Всеки клиент, пазарувал за минимум 100 лв. в периода 24 ноември - 7 декември, може да се включи в играта за ваучер за двама за почивка на Малдивите на стойност 10 000 лв. Веригата организира и втора томбола, която ще обхване същия двуседмичен период. Покупката на любими продукти за минимум 5 лв. дава право на участие в томбола за един от общо 55 подаръчни ваучера за пазаруване в обектите на BILLA в цялата страна, на индивидуална стойност 400 лв. Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на 8.12.

Всички подробности за офертите, които BILLA България е подготвила в специалната брошура "Black Week", и пълните условия на томболите, са достъпни в сайта на компанията: www.billa.bg.

 

* Материалът е изготвен със съдействието на BILLA