На 11 януари (четвъртък) 2024 г. във връзка с реконструкция на уличен водопровод по ул. "Свети Седмочисленици", ж.к. "Лозенец" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района между:

бул. "Черни връх", ул. "Йоан Екзарх", ул. "Св. Теодосий Търновски" и ул. "Свети Седмочисленици".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Св. Теодосий Търновски" на кръстовището с ул. "Лозенска планина".

На 11 януари (четвъртък) 2024 г. във връзка с монтаж на спирателен кран в кв. "Абдовица" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

кв. "Абдовица" от № 195 до № 224.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: кв. "Абдовица" на обръщалото на автобуса.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Съдържание на: Софийска вода