На 1 ноември (сряда) 2023 г. във връзка с реконструкция на уличен водопровод по ул. "Йерусалим", ж.к. "Младост" 1 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

бл. 72, бл. 73, бл. 75А, KFC

ул. "Йерусалим" от бул. "Андрей Сахаров" до ул. "Йерусалим" № 22

ул. "Без име" от ул. "Йерусалим" до ул. "Димитър Доспевски"

ул. "Без име" от бул. "Андрей Сахаров" до бл. 53

бул. "Андрей Сахаров" от ул. "Проф. Марко Семов" до бул. "Андрей Сахаров" № 50.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на следния адрес: ул. "Йерусалим" пред бл. 54.

На 1 ноември (сряда) 2023 г. във връзка с пресвързване на новоизграден уличен водопровод по ул. "Манастирска", с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

ул. "Върла поляна", ул. "Янчовска река", ул. "Синчец", ул. "Марина поляна", ул. "Роза", ул. "Сълзица", ул. "Никола Крушкин - Чолака", ул. "Стефан Стамболов", ул. "Върла поляна".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Янчовска река" на кръстовището с ул. "Перуника".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

* съдържание на "Софийска вода"