На 31 октомври (вторник) 2023 г. във връзка с изключване на уличен водопровод по ул. "Мюнхен" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

НПЗ-Искър

кв. "Димитър Миленков"

кв. "Абдовица"

с. Бусманци

махала "Нова Враждебна".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на следните адреси:

НПЗ- Искър- ул. "Димитър Пешев" на кръстовището с ул. 5002

кв. "Димитър Миленков" - площада на ул. "Св. Боян Енравота"

с. Бусманци - площад "Елин Пелин"

На 31 октомври (вторник) 2023 г. във връзка с монтаж на хидрофорна уредба на бл. 39, ж.к. "Лев Толстой" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в:

бл. 39

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: пред бл. 39.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

* съдържание на "Софийска вода"