На 23 август (сряда) 2023 г. във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. "Самоковско шосе", с. Панчарево се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

ул. "Гауди", кв. Мечта, в.з. Лозето, в.з. Смреката

с. Герман - ул. "Минзухар", ул. "3-ти март"

ул. "Боне Христов" между ул. "Старата чешма" и ул. "Хан Аспарух" и ул. "Хан Аспарух".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Хан Аспарух" кръстовището с ул. "Боне Хаджибонев".

На 23 август (сряда) 2023 г. във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. "Христо Ботев", с. Герман се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

ул. "Дружба", ул. "Шипка", ул. "Цар Симеон Велики", ул. "Хан Аспарух", ул. "Божур", ул. "Шипка", ул. "Хан Крум", ул. "Христо Ботев" ул. "Вела Пеева" и ул. "Патриарх Герман".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Шипка" на кръстовището с ул. "Христо Ботев".

На 23 август (сряда) 2023 г. във връзка с изпълнение на строително-ремонтни по ул. "Филип Кутев", кв. "Витоша" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

бул. "Симеоновско шосе" № 9 и бензиностанция Лукойл.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: бул. "Симеоновско шосе" на кръстовището с бул. "Д-р Г. М. Димитров".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

* съдържание на "Софийска вода"