На 22 август (вторник) 2023 г. във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. "Равнец", кв. "Славовци" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

ул. "Искърско дефиле" от ул. "Околовръстен път" до ул. "Победа"

ул. "Равнец" от ул. "Искърско дефиле" до ул. "Черковна".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Искърско дефиле" пред № 15.

На 22 август (вторник) 2023 г. във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. "Крушова градина", кв. "Драгалевци" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

ул. "Иван Милев", ул. "Деян Горинов", ул. "Атанас Яранов", ул. "Темелко Нешков", ул. "Ненко Балкански", ул. "Гергьовче", ул. "Еловица", ул. "Хаджи Станьо Върбевски"

ул. "Крушова градина" от ул. "Захари Зограф" до ул. "Свети Горазд"

ул. "Захари Зограф" от ул. "Крушова градина" до ул. "Свети Горазд".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Захари Зограф" на кръстовището с ул. "Герена".

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на "Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 22 август (вторник) 2023 г. във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. "Пролетна", с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

ул. "Пролетна" и ул. "Альовица".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Пролетна" на кръстовището с ул. "ул. "Альовица".

На 22 август (вторник) 2023 г. във връзка с изпълнение на строително-ремонтни работи по бул. "Ломско шосе", ж.к. "Връбница" 2 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

ул. "Гайдарче".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: бул. "Ломско шосе" на кръстовището с ул. "ул. "Гайдарче".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

*съдържание на "Софийска вода"