На 30 май (вторник) 2023 г. във връзка с монтаж на водомер на бул. "Симеоновско шосе" кв. "Симеоново" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района между:

ул. "Арх. Георги Фингов", ул. "Арх. Иван Данчов", ул. "Бистришко шосе", ул. "Хотнешки водопад", к-с "Витоша вилидж", к-с "Витоша парк", к-с "Манастира", Макси комплекс "Секвоя".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Арх. Иван Данчов" на кръстовището с ул. "Бистришко шосе".

На 30 май (вторник) 2023 г. във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение по ул. "Лъчезар Станчев", НПЗ Дианабад се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

ул. "Лъчезар Станчев" от бул. "Драган Цанков" до ул. "Лъчезар Станчев" № 18.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Лъчезар Станчев" № 7.

На 30 май (вторник) 2023 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности в кв. "Овча купел" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

ул. 663 и ул. "Кукуряк" от ул. 659 до бул. "Монтевидео".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на паркинга на метростанция "Мизия".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

* съдържание на "Софийска вода"