На 16 март (четвъртък) 2023 г. във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на улиен водопровод по ул. "Бели брод", кв. "Суходол" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между:

ул. "Веселин Бешевлиев", ул. "Траян Танев", ул. "Овчо поле", ул. "2-ри юни" и ул. "Хармония".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кръстовището на ул. "Траян Танев" и ул. "Стоичко Станиславов".

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 16 март (четвъртък) 2023 г. във връзка с подмяна на спирателни кранове по ул. "Акад. Дмитрий Лихачов", кв. "Обеля" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: кв. "Обеля"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 6 - пред магазин "Фреш маркет".

На 16 март (четвъртък) 2023 г. във връзка с монтаж на водомер в ж.к. "Захарна фабрика" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в:

бл. 59, бл. 60, бл. 61 и бл. 62.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 61.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

* съдържание на "Софийска вода"