На 24 април (сряда) 2024 г. във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Свето Преображение", ж.к. "Младост" 3 и 4 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

бул. "Александър Малинов", ул. "Филип Аврамов", ул. "Акад. Румен Цанев" и ул. "д-р Атанас Москов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: на паркинга на ул. "Бъднина" и ул. "Свето Преображение".

На 24 април (сряда) 2024 г. във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. "Обзор", кв. "Горна баня" се налага спиране на водоподаването от 21:30 до 06:30 часа на 25.04.2024 г. на клиентите на "Софийска вода" в района между:

ул. "Ехо", ул. "Поглед", ул. 73, ул. 747, ул. "Дон", ул. "Планиница", ул. "Нестинарка" и ул. "Пладнище".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Обзор" на кръстовището с ул. "Вечерница".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Съдържание на: Софийска вода