На 15 февруари (сряда) 2023 г. във връзка с подмяна на пожарен хидрант до бл. 356, ж.к. "Младост" 3 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в:

бл. 354, бл. 356, бл. 358, бл. 387, бл. 385 А, бл. 385 Б, бл. 386, заведение "Вкусно", трафопост до бл. 354.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на следните адреси: пред бл. 385.

На 15 февруари (сряда) 2023 г. във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. "Буховско шосе", с. Яна се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Христо Ботев", ул. "Керамична", ул. "Старо Буховско шосе", ул. "Заводска", ул. "Роза", ул. "Васил Левски"

ул. "Янко Вельов" от ул. "Васил Левски" до ул. "Никола Атанасов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на следните адреси: ул. "Христо Ботев" и ул. "Васил Левски".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

* съдържание на "Софийска вода"