На 11 април (четвъртък) 2024 г. във връзка с изключване на уличен водопровод по ул. "Проф. д-р Георги Павлов", ж.к. "Гео Милев" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

ул. "Проф. д-р Георги Павлов" от ул. "Симеонов век" до ул. "Елисавета Багряна"

района между ул. "Калина Малина", бул. "Шипченски проход" до ул. "Николай Коперник"

ул. "Проф. д-р Георги Павлов" и ул. "Елисавета Багряна" от ул. "Хемус" до ул. "Проф. д-р Георги Павлов"

ул. "Хемус" от ул. "Светлоструй" до ул. "Елисавета Багряна"

СДЯ 56 "Калина" на ул. "Ген. Хосе де Сан Мартин"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Елисавета Багряна" на кръстовището на ул. "Проф. д-р Георги Павлов".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Съдържание на: Софийска вода