На 27 юли (четвъртък) 2023г. във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на адрес: ж.к. "Гео Милев", ул. "Александър фон Хумболт" до бл.154 се налага спиране на водоподаването от 09:30 часа до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

ж.к. "Гео Милев" - ул. "Александър фон Хумболт" от ул. "Николай Коперник" до ул. " Христо Чернопеев"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:

 ж.к. "Гео Милев" - ул. "Александър фон Хумболт" и ул. "Коста Лулчев".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

* съдържание на "Софийска вода"