На 4 април (четвъртък) 2024 г. във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. "Усойка", с. Мърчаево се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

ул. "Усойка", ул. 19, ул. 20, ул. 21, ул. 22, Махала Толумска, Махала Бурновска, ул. "Цар Симеон I" от № 150 до ул. 19.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Цар Симеон I" пред № 150.

На 4 април (четвъртък) 2024 г. във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. "Стефан Веркович", кв. "Драгалевци" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

ул. "Стефан Веркович" и ул. "Илинден".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Стефан Веркович" на кръстовището с ул. "Илинден".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Съдържание на: Софийска вода