На 26 март (вторник) 2024 г. във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. "Цар Иван Асен II", с. Кокаляне се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

ул. "Долна Батийница", ул. "Цар Иван Асен II", ул. "Падинето", ул. "Люляк", ул. "Момина сълза", ул. "Иглика", ул. "Детелина", ул. "Държов дол", ул. "Лъката", ул. "Дружба", местност Дебело гуно.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Падинето" на кръстовищeто с ул. "Детелина".

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 26 март (вторник) 2024 г. във връзка с подмяна на хидрофорна уредба на бл. 55 и бл. 56, ж.к. "Младост" 1 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в:

бл. 55 и бл. 56. 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: на паркинга на бл. 55.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

Съдържание на: Софийска вода