На 24 октомври (вторник) 2023 г. във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. "Стефан Стамболов", с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

ул. "Черни връх", ул. "Стефан Стамболов", ул. "Горски път", ул. "Просвета", ул. "Пролет", ул. "Липа", ул. "Бреза"до ул. "Никола Крушкин -Чолака", ул. "Тинтява", ул. "Цветна градина", ул. "Васил Левски" от ул. "Никола Крушкин-Чолака" до ул. "Стефан Стамболов" и "Цонкина махала".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Стефан Стамболов" на кръстовището на ул. "Шопско хоро".

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 24 октомври (вторник) 2023 г. във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в ж. к. "Яворов" се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

бул. "Шипченски проход" от бул. "Михай Еминеску" до ул. "Акад. Людмил Стоянов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: бул. "Шипченски проход" до бл. 31.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

* съдържание на "Софийска вода"