На 8 март (сряда) 2023 г. във връзка с подмяна на спирателен кран по ул. "Просвета", с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между:

ул. "Просвета", ул. "Шипка", ул. "Бреза", ул. "Еделвайс", ул. "Кооперативен труд" и ул. "Никола Крушкин - Чолака" и 192 СУ "Христо Ботев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кръстовището на ул. "Никола Крушкин - Чолака" и ул. "Просвета".

На 8 март (сряда) 2023 г. във връзка с реконструкция на уличен водопровод по ул. "Шипка", кв. "Център" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Шипка" от ул. "19 - ти февруари" до ул. "Париж"

ул. "Париж" от ул. "Оборище" до бул. "Цар Освободител", (Българска патриаршия - Синодална палата, Посолство на Австрия и Централен Военен клуб).

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Оборище" на кръстовището с ул. "Париж".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

* съдържание на "Софийска вода"