На 17 август (четвъртък) 2023 г. във връзка с изпълнение на строително-ремонтни дейности по ул. "Георги Кьосеиванов", кв. "Малинова долина" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

ул. "Георги Кьосеиванов" и ул. "Евгений Силянов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Георги Кьосеиванов" на кръстовището с ул. "Евгений Силянов".

На 17 август (четвъртък) 2023 г. във връзка с монтаж на спирателен кран в с. Плана се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на "Софийска вода" в района на:

Календерова махала, Попова махала, Масова махала и Долна Календерова махала.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Календеров път" до малкия параклис.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

* съдържание на "Софийска вода"