На 28 март (вторник) 2023 г. във връзка с механично почистване на резервоар ПС Кремиковци черпател, кв. "Кремиковци", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

Кв. Кремиконци

Кв. Сеславци

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: кв. Кремиковци, ул. "Радивоя" пред Здравна служба "Кремиковци".

На 28 март (вторник) 2023 г. във връзка с изпълнение на строително-монтажни дейности в ж.к. "Зона Б-5", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

Ж.к. "Зона Б-5", ул. "Средна гора" от бул. "Александър Стамболийски" до ул. "Партений Нишавски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: Ж.к. Зона Б -5-3 - ул. "Позитано" ъгъла с ул. "Средна гора".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

* съдържание на "Софийска вода"