Това съобщи тази сутрин пред Нова телевизия д-р Цветеслава Гълъбова - директор на клиниката.

Младият мъж постъпил на работа наскоро - в профила си във Фейсбук самият той е написал, че е започнал на 1 октомври.

„Интелигентно момче беше, много добре си вършеше работата, болните го харесваха. Не е ставало дума да има проблем, никаква промяна в поведението му нямаше”, каза още тя.

Според нея при такъв тип престъпления обикновено убиецът е емоционално обвързан.

„Убийството е извършено с аптекарска точност. Според мен това изключва версията за афект. По-скоро е хладнокръвно, премислено, подготвено убийство. Или този, който го е извършил, е с тежка психопатия, или е плод на болестно променено съзнание", добави д-р Гълъбова. 

Във вторник вечерта в къща в Нови Искър бяха открити 5 трупа. Според разследващите всички са застреляни с по един куршум с оръжие, което не е открито. Жертвите са мъж на средна възраст – Неделчо Юнаков, неговият син Георги, доведената му дъщеря Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.). Същевременно МВР обяви за издирване 44-годишната Кети Кюхова. Тя е майка на 16-годишната Нанси и втора жена на Неделчо Юнаков.

Тази сутрин съсед, който снощи е бил поемно лице по време на огледа на местопрестъплението, тази сутрин разказа, че чул как Кети била открита мъртва в гора, убита по същия начин като останалите. Засега обаче от полицията не потвърждават тази информация. 

Още няма и основна версия за причините и мотивите за жестокото престъпление.

Вижте снимки на убитите >>

(Очаквайте подробности)