Поделението на Националния осигурителен институт в Перник е отказало отпускането на наследствена пенсия на 10-годишния син и 5-годишната дъщеричка на убития мъж, поради това, че той няма осигурителен стаж от 5 години.
Молба в Общинския съвет на Перник е подала майката на двете деца Мариела Карпузова. Семейството се издържа само от нейната заплата. Тя не притежава движимо или недвижимо имущество и изпитва трудности да издържа тричленната фамилия.
Общинският съвет трябва да предложи на Министерски съвет да отпусне персонална пенсия на двете осиротели деца.
Тялото на 30-годишния Цветелин Карпузов бе открито до пернишкото село Планиница в края на месец май т.г  Той изчезнал на 23 януари. Мъжът е работил в една от дискотеките в Перник, но след като задлъжнял, дошъл да работи в София. Движил в една компания със Сиси, който застреля сина на полицейски шеф в Перник - Кирил Христов. Ангелов бе обвинен и в убийството на 26-годишната Биляна Кръстева, която бе обявена за общодържавно издирване, а трупът й бе открит на 13 май т.г. Сиси е и един от обвиняемите за разстрела на пернишкия наркобос Николай Христов-Хайо, извършено миналата година.