Изчезналият шеф на КАТ-Казанлък Тодор Николов е намерен застрелян, потвърдиха от МВР. За момента /13,35 часа/ не се съобщава категорично дали е бил застрелян или се е самоубил, но първоначалната версия е за самоубийство.  Оръжието е било открито до Николов.

Трупът на 44-годишният мъж бе открит към 13.00 часа, в местност в близост до с. Бузовград.

Информацията за изчезването му беше разпространена в четвъртък. Той е разведен и живеел със сестра си в Бузовград. Именно тя подала сигнал за изчезването му. Оказа, че липсва служебното му оръжие от касата.

 Проведени са разговори с негови близки и познати.

 По-рано тази сутрин стана ясно, че изчезналият началник на КАТ - Казанлък Тодор Николов е имал сърдечни проблеми, предстояли му прегледи и те са били причина за промяна на поведението му през последните седмици. Това стана ясно от думите на началника на районното управление на МВР в Казанлък Стойчо Крачолов, който говори пред bTV.

Той отрече да е имал служебни проблеми.

От вчера полицаи от районното управление в Казанлък са обходили всички маршрути, за които има данни, че могат да бъдат посетени от Николов. Николов бе обявен за издирване, включително автомобилът и служебното му оръжие.