Във връзка с интереса към нас в последните дни, искаме да се обърнем към всички заинтересовани по темата Търговски регистър. Разбираме важността и значимостта на ситуацията с Търговския регистър и за това всички екипи работят денонощно в последните 6 дни, за да върнат системата в работоспособно състояние, заявиха от Лирекс във връзка със създалия се проблем с регистъра. 

Както вече стана ясно от изказването на вицепремиера Томислав Дончев тази сутрин: "Става дума за технически проблем - това, което е известно към момента, дефектирали дискови устройства, или както казват хората - изгорели." Причината за проблема бе оповестена от Дир.бг още миналата седмица.

В резултат е засегната работоспособността на регистъра. Компанията е изцяло концентрирана в това да възстанови работоспособността на системата и поради тази причина се въздържаме от коментари и мнения по темата. За нас е най-важно на първо място да направим всичко възможно за излизане от извънредната ситуация!, заявяват още от Лирекс.

Лирекс е компания с над 25-годишна история, в която сме реализирали успешно и продължаваме да реализираме множество проекти в публичен и корпоративен сектори, както в България, така и в чужбина. Партньори сме на най-големите, световни ИТ компании, членуваме в различни международни организации и вършим работата си уповавайки се на петте ни ценности: колективен дух, инициативност, творческо мислене, коректно отношение, и обучение и споделяне на опит, хвалят се от компанията.

Днес в мрежата тръгнаха шеги, че Търговския регистър е качен в един от най-големите торент сайтове Замунда.