Космическата надпревара ще предопредели бъдещото развитие на света - кои са мисиите в близките 5 години, които ще променят коренно представата ни за лунната икономика и кои са първенците в извънземната конкуренция? Отговора на тези въпроси и още много интересни факти за колонизацията на Космоса ще откриете в новия брой на "Мениджър".

Две години от войната в Украйна - най-изявеният опозиционер на Путин - Алексей Навални е мъртъв, Западът е разтревожен и стреснат, а в САЩ президентската надпревара не вдъхва и капка оптимизъм. Как ще се реши геополитическият ребус и кой ще издържи стрес теста на войната? Експертното мнение по тези въпроси е поместено на страниците на списание "Мениджър".

Направен е анализ и на сегашната икономическа ситуация в основните европейски търговски партньори, както и на потенциала пред експорта в България, за да се очертае икономическото развитие на страната ни в перспектива. Експерти от текстилния бранш също са разкрили пред списанието моментната ситуация в сектора. М&A пазарът бележи абсолютен рекорд в България - кои са инвеститорите, които проявяват интерес към страната ни, ще научите от страниците.

Киберсигурността се превръща във все по-важен фактор за успешен бизнес - кои са лошите и добрите герои в тази сфера казва Екатерина Недялкова, изпълнителен директор на Experian Bulgaria.

Снимка: "Мениджър"

Ще научите още кой е Елвис в света на инвестициите и кои са фаворитите и ощетените в навечерието на Оскарите?

Търсете бр. 2/2024г. на списание "Мениджър" в разпространителската мрежа, на bg/списание и в платформата за дигитално четене zinzin.bg.