Сигналът за инцидента е подаден около 6.20 ч., съобщиха от пресцентъра на бургаската полиция.

Автомобил "БМВ" с бургаска регистрация се е ударил в стационарна цистерна с вода, намираща се на крайпътния банкет, от която стопаните се поливали лозовите масиви, разположени покрай пътното платно. От удара цистерната е изместена с няколко метра.

Вижте снимки>>>

В колата са пътували три момчета и едно момиче на възраст между 16 и 17 години, всичките от Бургас. Те са загинали на място. Зад волана на БМВ-то е било едно от момчетата - на 17 години, което няма свидетелство за правоуправление. То е било и без колан, уточниха от бургаската полиция.

Автомобилът се движил от Бургас в посока село Аспарухово, като вероятната крайна цел била вила в село Черково, собственост на семейството на единия от младежите.

На мястото на катастрофата бяха изпратени полицейски екипи. Изясняват се причините за катастрофата, станала в права отсечка на пътя, при добра видимост. Работата по случая продължава от служители на РПУ-Карнобат.

По информация на бургаския сайт "Флагман" зад волана на БМВ-то е бил 17-годишният Георги от село Сърнево, който е карал с много висока скорост.
Колата е на баща му. Момчето учело в Карнобат.