Това съобщи баща му Иван Кленовски, цитиран от Нова телевизия.

46-годишният Стефан Кленовски бе издирван с европейска заповед за арест при миналогодишната операция "Шок" срещу група, източвала банкомати в Европа. Той бе арестуван на 27 януари т.г. в столичен мол, а съпругата му Илиана се оплака, че полицаите са блъскали и двамата и са ругали децата. Полицията обаче показа видеозапис, на който се вижда, че той не е арестуван пред тях.
В началото на март с решение на Софийския градски съд Кленовски бе екстрадиран в Италия.

"Синът ми никога не е извършвал престъпление, за което да се притеснява. Той има чисто съдебно минало", подчерта бащата. На въпрос дали синът му продължава да бъде обвиняем, Иван Кленовски каза, че в Италия той вече не е обвиняем.
"Всичко е приключило. Никаква операция "Шок” не ги интересува там в Италия. Моят син е екстрадиран като свидетел. Италианските власти го пуснаха месец по-късно и това показва, че той е напълно невинен”, добави още бащата.

Сега Стефан Кленовски работи в семейния ресторант. „Те си свързват някакви неща с някакви хора, след като някой е казал моето име и те ме разпитват. После ме пускат”, обясни той, цитиран от bTV.