Замисляли ли сте се, че между прещракващите стави и ежедневната пронизваща болка разликата са само няколко години, през които не сме взели мерки?

Независимо обаче дали са изчакали положението да се усложни, или са го хванали навреме, препатилите нашенци са категорични - специалният интактен колаген Collanol помага. Внедрил в себе си цялото медицинско познание, той спечели на своя страна не само търсещите облекчение, но и лекарите. За тях той е сигурно средство с доказана ефективност, на което могат да разчитат.

Ето какво ни разказа водещият столичен ревматолог д-р Родина Несторова:

Vitaslim

Здравейте, д-р Несторова! Каква е разликата между Collanol и останалите колагени?

Нека го кажа така - разликите са такива, че всъщност има само една прилика и това е думата "колаген". (Усмихва се.)

Когато за първи път чух за Collanol (интактен колаген + куркумин), помислих, че това е поредният колаген. Сега, след като се запознах с цялата научна литература, стояща зад продукта, си позволявам да кажа горното изречение. Още повече, че вече имам и опит с него.

За нас, специалистите в областта на ставното здраве, продуктът има четири основни отличителни черти, които категорично го открояват от всичко останало. На първо място за мен стоят резултатите от клиничните проучвания, които потвърждават ефективността на интактния колаген срещу болката, но също и подобряването на подвижността. В някои случаи отчетените данни доближават по сила ефекта на болкоуспокояващите медикаменти. Нещо, което обикновените колагени не могат да постигнат дори при ежедневен прием на хиляди милиграми.

Наблюдаваният ефект произтича от другите две предимства на интактния колаген в Collanol: Непокътната колагенова молекула стимулира производството на специални вещества, като по този начин допълва липсите, предизвикани от дегенеративните промени в ставната тъкан. Става въпрос за различен механизъм на действие, който помага да бъдат преодолени физиологичните препятствия за лечение на ставите.

Не на последно място трябва да отбележа и експертно формулирания състав на Collanol, в който освен интактния колаген място са намерили специален мицеларен куркумин (натурално вещество с противовъзпалително действие) и незаменимите за здравето на ставите подхранващи вещества - манган, мед, витамин С и витамин D.

Вие имате ли наблюдения от вашата практика?

Да, разбира се. Дори мои близки и познати вече направиха 90-дневния курс на лечение. Трябва да призная, че резултатите от приложението ме увериха в ефективността на продукта. Сега Collanol е част от ежедневната ми лекарска практика и виждам в него обещаващ потенциал за успешно повлияване на остеоартрита и трайно подобряване качеството на живот на пациентите.

Д-р Родина Несторова, ревматолог, Ревматологичен център "Св. Ирина", София

Болките изчезнаха след първия месец

Vitaslim

С коксартроза съм. Какво ли не съм пила, но без успех. Пробвах и Collanol. Изненадана съм, но с него се получи! Пия Collanol вече 3 месеца и болки нямам. Изчезнаха към края на първия месец. Случаят ми е сериозен и ще продължа да го приемам поне 6 месеца. Успех на всеки, който има моя проблем.

Розка Джуркова, 64 год., Търговище

Сега се движа свободно

Vitaslim

Измъчваха ме болки в коленете, скованост, оток, трудно се движех. От противовъзпалителните и обезболяващите ефектът бе временен. Прочетох за Collanol и го взех. Изпила съм 2 кутии и вече се движа свободно, а болките са далеч по-поносими. Препоръчвам Collanol на други, страдащи като мен.

Мария Димова, 68 год., Бургас

Вече ходя на дълги разстояния

Vitaslim

С артроза на лявото коляно съм. Опитах ли да го сгъна, започваше ужасна болка. Най-зле беше по стълби. Изпих и измазах всичко, за което чух. Наскоро моят ревматолог в Русе ми препоръча Collanol. На втория месец болките намаляха. Ходя на по-дълги разстояния без страх. Дължа всичко на моята лекарка и на Collanol.

Румяна Трифонова, 63 год., Русе

Collanol е най-добрият приятел на коленете

Vitaslim

Имах болки в коленете. Искаха да ме оперират, но отказах. Напоследък се пренатоварих и болките се усилиха. Потърсих бързо и достъпно решение - взех Collanol. Само след 2 седмици болките отшумяха. Очарована съм. Collanol е най-добрият приятел на коленете ми!

Боянка Енчева, 74 год., Габрово

Слизам по стълби без болка

Vitaslim

Изпитвах силни болки в ставите. Като лекар знам, че мерки се вземат веднага. Налагах ги с луга, но не беше достатъчно. Прочетох за Collanol и взех и него. Ефектът му усетих още в първите дни. Сега слизам по стълби без болка и опън в коленете. Възхитена съм от Collanol. Д-р Антоанета Апостолова, общопрактикуващ лекар, ДКЦ 2, Бургас

Vitaslim

Можете да откриете Collanol в най-близката аптека до вас.

Повече информация за Collanol може да намерите ТУК >>>

 

Платена публикация