Понякога се губим, ДИРейки брод през налегналите ни /съ/временни тревоги, безпътица, пандемия, безработица, приближаваща икономическа криза, световна политическа несигурност, лични страхове и проблеми...

Но поДИР всичко това винаги, винаги, винаги се раждат и остават вярата, надеждата и любовта. И мъдростта и търпението да ги дочакаме. Защото никое лошо не е вечно. И на негово място винаги идва добро. Така е от Библейски времена. Така и ще бъде!

Коледа е денят, който ни припомня от векове, че всяко чудо трябва да бъде изстрадано.

Коледа е празникът, на който се събираме с най-обичаните ни хора, въпреки ограниченията. И си припомняме, че всичко е наред, щом сме заедно и Бог е с нас.

Коледа е денят, в който честваме носещите най-специалните за християните имена: Христо, Християн, Християна, Христин, Христа, Христинка, Христина, Христалина, Христиана, Христиан, Кристиян, Кристиан, Кристинка, Криста, Кристалина, Кристин, Кръстин, Кръстина, Кристина, Кристиана, Кристияна, Радомир, Радомира, Радостин, Радостина, Радослава, Радослав, Емил, Емануил, Емануила, Емануела, Мануела, Мануел, Мануила, Мануил, Младен, Младенка, Миладин, Миладинка, Миладина.

Честито Рождество на всички! Светли, щастливи и уютни Коледни празници от екипа на ДИР.бг!