При този застоял начин на живот, неправилно хранене, натрупани токсини в организма, липса на пълноценна почивка, стрес, депресия… Стига! Спрете всичко това и се обърнете към Аюрведа клиник Лъки Банско.

Там ще ви направят прецизна диагностика и ще приложат адекватно лечение с Аюрведа. Ще ви бъде съставен индивидуален план според типа тяло, вид и степен на заболяването. Той ще е комбинация от хранителен режим, външно и вътрешно прочистване на организма. Ако още нямате заболяване, ще направят прочистване на тялото от отрови, пестициди, тежки метали, ще ви подмладят и разкрасят.

Аюрведа клиник Лъки Банско, www.ayurvedabansko.bg е първият в България индийски център, съчетаващ лечение по системата Аюрведа с пълно пречистване на организма, разкрасяване и подмладяване по методите Пурвакарма и Панчакарма. Тази система е древна - на повече от 5000 години, а методите й днес са официално признати от Световната здравна организация. При прилагането й в Аюрведа клиник Лъки Банско за вас ще се грижи лицензиран индийски лекар с 14 години стаж, бакалавърска степен по Аюрведа, учил се от медика на индийския министър-председател, а  терапиите се извършват от двама индийски терапевти, които са с над 12-годишен опит в Аюрведичните процедури.

Снимка
 
Всички масла, билки и лечебни материали се внасят от Индия, като те са лично избрани от лекаря. Методът Пурвакарма е комбинация от външни процедури - втриване на масла, сауна с билки, топли интензивни компреси, масажи с билки и масла, обливане с масла, термични процедури, които подготвят организма за вътрешно пречистване, извеждат токсините извън тялото и разкрасяват. Панчакарма е комбинация от очистителни и слабителни терапии за вътрешно пречистване на организма от токсини. Съчетаването на двата метода се допълва с персонално подбран Аюрведа режим на хранене, съобразен с личната ви Доша (телесен тип). Включват се също така йога сесии, медитация, индивидуален план за начин на живот, отношение към тяло и съзнание. Това е така, защото Аюрведа е система за здраве, съвкупност от пълноценен начин на живот, терапия за тяло, психика, чувства и дух.

В Аюрведа клиник Лъки Банско се лекуват различни болести, а чрез откриване на ранните симптоми на дисбаланси в организма може да се определи бъдещо заболяване. Провежда се например лечение на  множествена склероза, лекуват се заболявания на храносмилането и отделителната система, сърдечни заболявания, респираторни, ставни, кожни, женски болести и т.н. Диапазонът е голям, като включва и психологически проблеми: пристрастеност, депресия, безсъние, безпокойство. Могат да бъдат повлияни или лекувани и много други здравословни проблеми и болести, защото методиката лекува преди всичко енергийни дисбаланси, водещи до физически проблеми.

При по-лека форма на заболяване се препоръчва 10 и 14-дневен курс с Аюрведа процедури, а при по-сериозни заболявания - 21-дневния курс. Разбира се, ако сте здрави, няма да бъдете лекувани, а процедурите и режимът ще бъдат насочени към вашето пречистване, подмладяване и разкрасяване. Курсовете се провеждат в продължение на 7, 10, 14 или 21 дни в  Aparthotel Lucky Bansko SPA & Relax през пролетта (април и май) и есента (октомври и ноември).

И така - може да продължите към ускореното застаряване и болестите, а можете да направите и друго - да намерите лечене, да постигнете пречистване на организма от токсини, пестициди и тежки метали; тялото ви да се балансира енергийно, духът ви да бъде освободен, а съзнанието – ясно; да бъдете по-енергични, релаксирани; имунната ви система да се усили многократно; да изглеждате по-млади и по-красиви, и да научите как да се грижите за себе си, за да бъдете здрави.

Какво избирате?