Баща на 2 деца има нужда от помощ в битка за живота си. 42-годишният Юлиян Владимиров е диагноза рак на дебелото черво. Той е преминал през няколко тежки етапа в борбата и част от тях е финансирал сам. Сега е изправен пред финалната операция, която трябва да бъде извършена в края на май в болница Анадолу в Истанбул. До момента голяма част от сумата е покрита. Събраните над 200 хил. лв. от приятелски, близки и дарителска кампания не достигат за покриване на разходите. Крайната стойност ще стане известна едва след края на операцията, а допълнително необходимата сума е най-малко 70 хил. лв.

Ето какво разказват роднините му:

Юлиян Владимиров е баща на две деца - на 17 г. и на 13 г. На 3 август 2023 г, след профилактичен преглед при гастроентеролог, му съобщиха диагнозата рак на дебелото черво. Назначени са изследвания в България, както и спешна операция, а след операцията - химиотерапия и лъчетерапия. В изследванията не бяха предвидени Пет скенер и ЯМР, които се оказаха ключови за предстоящото лечение и диагноза на Юли.

Проучихме и възможността да изпратим документите в болницата в Истанбул и да чуем още едно мнение, преди да се подложи на лечение тук. След консултация по документи спешно ни казаха, че трябва да отпътуваме за Истанбул за още изследвания, ПЕТ скенер и ЯМР на черен дроб и тогава ще може да дадат заключение за лечение му, защото трябвало "бързо да се започне лечение и да не се чака".

С всички спестявания, които имахме, и с помощта на роднини и приятели, събрахме парите, за да може Юли да замине незабавно за болницата в Истанбул. Веднага му бяха назначени изследвания, Пет скенер и ЯМР на черен дроб, където за съжаление се видяха метастази в черния дроб, нещо, което тук в България не установиха.

Беше му назначена веднага химиотерапия. Лечението нямаше възможност да се направи в България и трябваше незабавно да стартират процедурите в турската болница. На Юли му бяха назначени 6 химиотерапии, няколко лъчетерапии и накрая операция. Всички химио- и лъчетерапии минаха успешно. Операцията също беше извършена, но възникнаха усложнения след нея и се наложи повторна операция за изкарване на дебелото черво от стомаха с цел спиране на инфекцията. За да се презастраховат, лекарите назначиха допълнителни химиотерапии, последната от които предстои началото на месец май. Операцията за връщане на дебелото черво обратно в стомашната кухина е предвидена за края на същия месец, като сумата за нея също е много висока и непосилна за семейството ни.

За разходите от болницата до този момент можем да приложим всички експертизи, фактури и други документи, ако е необходимо.

Открита е Банкова сметка, по която също може да се дари за лечението на Юли:

IBAN: BG42 CECB 9790 1092 4175 01
BIC: CECBBGSF
Титуляр: Наташа Стефанова Симеонова