Изданието е посветено на видео маркетинга. Все пак планирането за 2018 продължава.

Ние от Dir.bg заедно с Etarget България организираме поредното събитие с тема
Best Practices in Video Advertising. TV Synchronization of Online Advertising,
защото вече сме убедени, че то е полезно за маркетолози и рекламисти.

Доказателство за това са думите на някои от посетителите на предишното ни събитие:

Катя Младенова
Продуктов Мениджър, ОТС портфолио ГлаксоСмитКлайн България


“Marketing Cafè предизвика интереса ми с нетрадиционата покана и темата.
Ще запомня събитието с новите неща, които научих и с интересните хора, с които се срещнах. Атмосферата беше прекрасна.
Препоръчвам Marketing Cafè на всеки, които иска да научи нови тенденции в маркетинга, иска да се срещне с истински професионалисти или просто иска съвет за някоя нова идея.”

Емил Илиев
Специалист Дигитален маркетинг ИКЕА България


“Видях, че има организирана среща на тема, която отдавна ме интересува. Възможността да обсъдя актуални теми с колеги и да валидирам част от вижданията си за видеорекламата бяха допълнителен стимул, за да посетя Marketing Cafè.
След събитието останах доволен от възможността да сравня гледните точки и вижданията за ефективност между рекламодатели и агенции.
Според мен това събитие е за професионалисти, които искат да намерят начин да развиват комуникацията си с клиенти и да разширят инвентара, който използват при създаването и планирането на кампании.”

Катерина Саръмова
Бранд мениджър Нотос България


“Посетих Marketing Cafè по препоръка и покана от приятелка. Ще запомня Marketing Cafè с полезното съдържание относно видео маркетинга и информацията за новите трендове в тази сфера. Също и с новите хората, с които се запознах.
Смятам, че те ще ми бъдат полезен контакт за в бъдеще. Нека всеки, който се интересува от маркетинг и иска да бъде в час с новите тенденции на пазара, да посети събитието.”

Ако искате и вие да сте част от специалните гости на празничното издание на Marketing Cafè, запазете датата 07-ми декември, 09.30 часа, в "+ Това".
Освен презентации по двете теми, ще се насладим заедно на домашно приготвена закуска, био сокове и ароматно кафе. За най-активните от вас ще има и специални изненади.

Вижте как да спечелите безплатно участие в празничното издание на Marketing Cafè или направо запазете своето сигурно място тук.