Убитата жена, намерена в багажник на кола в София, e имала притеснения за живота си и на работното си място е оставила бележка, в която пише, че ако се случи нещо с нея, трябва да се търси определен човек, пише bTV, като се позовава на свои източници.

Според информацията на телевизията жената е била застреляна. Последно е засечена в деня, когато си е тръгвала от работа. На камери се вижда, че се качва в колата си, след което изчезва.

Вижда се още как шофира с висока скорост до конкретна улица, по която завива. Това се случва на 4 април, а сигналът за изчезването е подаден към Трето РПУ София.

Мъжът е задържан на метростанция "Ломско шосе". Там полицията го спира за проверка. В този момент той е с личния си автомобил, а в колата е имал спътница, която се е представила за военна.

Задържаният мъж е бил спокоен през цялото време, предава още bTV. Пред разследващите е казал, че не знае нищо по случая. По непотвърдена информация военната също е казала, че не знае нищо и че въпросният мъж просто я возил.

Заподозреният е задържан. По непотвърдена информация именно неговото име е било във въпросната бележка. Жертвата се казва Кристина, а задържаният мъж - Калоян. Те са имали лични отношения.

Намерена е и колата на убитата, с която тя се е возила последно. Там са открити портмонето ѝ, както и нейни документи. По непотвърдена информация тялото на жената е открито в трета кола - нито в нейната, нито в тази на заподозрения. Било е в багажника, като той е бил с полиуретанова пяна.

Автомобилът с тялото е откаран в автосервиз и именно там откриват убитата.

Очаква се малко по-късно властите да дадат още информация по случая.