Гневна и агресивна жена е нападнала и удряла шамари на мъж след засичане на ключово кръстовище в Русе. Екшънът се разиграл на кръстовището при Пантеона, което е едно от най-натоварените в крайдунавския град. Свидетел на конфликтната ситуация разказа пред NOVA, че преди нея е имало гонка. Кадри от инцидента пък бяха публикувани в интернет и на тях се вижда как младата жена, която кара джип, освен, че напада мъжа, го обижда нецензурно.

Снимка: YouTube/Дунав мост

Нападателката обаче е от популярно семейство от Русе и затова никой от свидетелите не пожела да застане пред камера, за да разкаже подробности за инцидента. По неофициална информация на местната медия "Дунав мост" жената е снаха на знаков местен бизнесмен, който вече е покойник.

За случая е уведомена и полицията.

"Установени са участниците в този инцидент. Работи се по случая. Извършва се проверка. Сигналът е подаден от потърпевшия. Полицията ще си свърши работата спрямо закона", коментира началникът на Първо РПУ в Русе.

"На това кръстовище има много камери за видеонаблюдение. На 20 декември Община Русе прие визуализацията и монтажа на новите камери, които влизат в употреба. Те са разположени на 30 кръстовища и дават много широка представа за това, което се случва на тях", обясни пък заместник-кметът на града Димитър Недев.