От 20 години Комисията по хазарта е под контрол на бизнесмена Васил Божков. Това обяви пред bTV неговият дългогодишен съдружник Цветомир Найденов, като уточни че само двама от нейните шефове не са били в близки отношения с него - Мария Филипова и Калоян Кръстев.

"В главата му е да има монопол. Корумпирал е всичко по пътя си. Корумпирал е Комисията по хазарта. Това лице ми пречи на бизнеса с търговия с влияние. Защо не питате Димитър Терзиев колко пъти е ходил в офиса на "Нове холдинг"? Всички председатели на Комисията са ходили в "Нове холдинг" от 20 години насам. Какво правят?!", каза Найденов, като уточни, че само двама от председателите на комисията правят изключение.

Той се оплака от хакерска атака по компанията му, която по негови сметки е петата най-голяма в света. Тук Найденов направи връзка между шефа на отдел "Киберсигурност" към ГДБОП и Васил Божков, като попита: "Явор Колев колко години е в Комисията по хазарта? доста?"

Цветомир Найденов обвини Васил Божков и в серия от изнасилвания. Той посочи негова снимка в студито и заяви: "Е този е сериен изнасилвач. Изнасилил е стотици жени, включително непълнолетни. Има подадени жалби. Вижте дали не са потулени. Отидете в нощните заведения, където ходи този."

Според него е възможно да са подавани жалби, но те вероятно са потулени. Въпреки това обаче сексуалната агресия на Васил Божков била обществена тайна.

Малко след участието си в bTV Цветомир Найденов гостува и в сутрешния блок на Нова телевизия. Там той продължи темата с изнасилванията, като уточни, че с него са се свързали 3 пострадали жени.

Той препоръча да се преразгледат покушението срещу бизнесмена Манол Велев и убийството на организатора на спортни залагания Йордан Динов, като намекна, че трябва да се провери евентуална връзка на Васил Божков с двете престъпления.