След инцидента вчера, когато бе нападната от свой клиент, адвокат Валентина Каменарска сподели своята гледна точка за случилото се. На страницата си във Фейсбук тя описва престъплението и благодари на Бог, че е останала жива.

Адвокат Каменарска обяснява и инцидента с екипа на телевизия "България он ер". Според нея, журналистите са проявили ненужна агресия към нейни близки и са се опитали да влязат в кантората й.

Ето и написаното от нея без редакторска намеса:

Днес, както повечето разбраха, бях нападната, малтретирана над един час в кантората си. Извършителят се опита и да ме изнасили. Искам да кажа за случая две думи, защото ми е ясно,че отново той ще се употреби все от някого. 

Имах запазен час за клиент за 15 часа. Клиентът е идвал над 8 пъти за консултации при мен. Никога, никога не е имало какъвто и да било намек от негова страна, че ме харесва, желае и пр, никога дори не ме е питал нищо лично. При влизането в кантората, ме грабна на ръце, при което започнах да крещя. Никой, никой не се отзова, въпреки,че бях затворена и бита в банята на офиса над час. Звъняха ми на вратата, но никой не извика полиция, никой и след това не призна, че е чул нещо.

Не, не успя да ме изнасили.И да, беше 185 см. и огромен силен мъж. Не успя, защото не спрях да говоря и говоря, да задавам въпроси, много, непрекъснато и без да спирам. Не успя да се съсредоточи в деянието си, колкото и абсурдно да звучи на човек, който не е присъствал. Когато изненадващо започвах да крещя за помощ започваше да ме бие и удря главата ми в стената. Не исках да умра и не се съпротивлявах яростно. Мисля,че това ме спаси. 

И да, имало е инцидент с журналисти. Идвали са до кантората ми, блъскали са вратата и прозорците. Докато бях в Пирогов 6 пъти ми се включи СОТ-а, заради това. Бутали са и са хващали за ръкава и яката мои близки, които следвало според журналистите да им дадат информация. Опитали са да отварят вратата на автомобила им.

Това е. Близките ми са в шок. Аз съм благодарна,че съм жива, защото извършителят е носил нож, който аз слава-богу не видях. Това е.

Същевременно от МВР съобщиха, че за нападението е задържан 35-годишен мъж. Той е бил открит от полицията още снощи. Мъжът е отведен за разпит и в момента е с 24-часова мярка за задържане. Все още се изясняват мотивите за нападението.