Снощи в Приморско около 22 часа на ул. "Лагуна", в паркирано пред бутиков хотел Рено, е открита смразяваща находка - свидетел каза пред Флагман.бг, че на мястото, което е близо до първа линия на Северния плаж, са се струпали много полицаи, а след това са дошли и криминалисти. Извършен е оглед в и около леката кола. Към полунощ от заключения автомобил е извадено тялото на млада жена, което е било в напреднал стадий на разлагане.

"Внимателно го преместиха от предната седалка в черен чувал, миризмата беше нетърпима, въпреки че бях на доста голямо разстояние, зад полицейските ограждения. Чух от разговорите между експертите, че тялото на жената е престояло поне 3 денонощия в заключения автомобил. Представете си в какво състояние е заради високите денонощни температури", каза свидетелят.

Полицейски източник на бургаския сайт потвърди информацията. Става дума за жена на видима възраст 20-30 години. Тя е била по бански костюм. Всичките й документи са били в чантичката до нея. Не става дума за кражба, твърди полицейският източник.

Разпитват се хора от хотела.

Разследва се изчезването на млада жена, която е в неизвестност от 21 август т.г.

Впоследствие бургаското издание уточни, че жертвата е Адриана Стойнова от Пазарджик, на 32 години, живеела е в Пловдив, където е била учителка. То публикува и нейна снимка, направена на 20 август на Южния плаж в Приморско. Русата красавица изглежда щастлива и позира в перфектна форма. Близките й твърдят, че е изключено да е била в депресия и да е посегнала на живота си.

Поради невъзможността да се открият видими външни следи от насилие заради тежкото състояние на останките, при аутопсията днес са взети само проби за хистологичен анализ - търси се наличие на дрога или други вещества, които биха предизвикали смърт. Не може да се установи дали става дума за инфаркт или инсулт.

Няколко дни преди находката в полицията в Приморско пристигнала възрастна жена от Пазарджик, която издирвала дъщеря си, допълват bTV и "24 часа". Тя обяснила на полицаите, че дъщеря й тръгнала към Приморско с личния си автомобил.

От ОД МВР Бургас пък заявиха, че по трупа не са открити следи от насилие. Полицията работи по няколко версии, включително самоубийство. Тялото на жената е транспортирано за аутопсия в УМБАЛ Бургас.