Почти година 19-годишна ученичка в Сливен е насилвана със заплахи и оръжие от 55-годишен мъж, който е арестуван от полицията с обвинения за изнасилване и блудство.

Разказът й от първо лице разкрива ужасяващи детайли и затова самоличността на момичето остава запазена от екипа на bTV, пред който тя говори.

Когато кошмарът за момичето започва, то е на 18 години. Мъжът е от селото на баба му и дядо му.

"Нашата първа среща беше до Трета поликлиника до болницата. Моят приятел ни запозна с него. На другия ден в междучасието той беше пред училището. Отидохме до тях, за да вземем някакви неща и оттам тръгна целият стрес. Той си извади пистолета, каза, че е убил полицай, че е лежал смъртна присъда и не го интересува абсолютно нищо и поиска да правим секс", разказва потърпевшото момиче.

"С всяка следваща среща той ме изнудваше с клипове и голи снимки - че ще ги качи и разпространи в моето училище, до работата на мама и че ще убие брат ми. Заради това и не отидох в полицията. Притеснявах се и че ако не влезе в затвора за години, ще бъде опасно за нас", казва още то.

Момичето се затваря в себе си, не разговаря с приятелки. Мъжът пристига в дома на девойката, когато майка ѝ я няма. Казва ѝ, че от затвора се излиза, но от гробищата - не.

Майката регистрира обаче промените в поведението на дъщеря си и слага камери в дома им, за да види какво се случва.

Братът на момичето е шокиран. Той се свързa с телевизията, за да даде гласност на случилото се. Момчето казва, че се страхува за сестра си и семейството си. 

Има и други случаи с момичета, станали жертва на мъжа

Мъжът държи затворена и 23-годишна жена. Не я пуска да ходи до тоалетна, принудена е да го прави в стаята. Двамата се срещат до магазин, кани да я пийнат нещо, а след това я заплашва с нож. Държи я заключена в дома си близо месец. Заплашва я, че ще я убие.

55-годишният сливналия е с обвинения за изнасилване и блудство. Може да получи от две до осем години затвор.