Камери за видеонаблюдение, поставени в хранителен магазин в София, заснеха как мъж краде продукти. Според собственичката на магазина, както и според потребители в социалните мрежи, става дума за Николай Стефанов, наричан Ники Майонезата - участник във втория сезон на "Игри на волята". 

Видеото е публикувано преди няколко дни във Facebook групата "Зона Б-5; Б-5-3; Б-18; Б-19; Сердика; Банишора и широк Център", а от данните се вижда, че е заснето на 7 юни 2024 г. Макар лицето на крадеца да не се вижда ясно, се отличават татуировки като тези на Стефанов. Вижда се също как той взима хранителни продукти и ги крие в панталоните си.

"Фенове сме на шоуто. Мъжът стана известен там с 35-те филийки майонеза, които изяде. Разпознахме го, но освен това се е представил на дъщеря ми и я помолил да му зареди телефона", разказа пред NOVA собственичката на обекта Валентина Филипова. 

 "Установихме, че ни липсват продукти, които не сме продали. След като разпитах служителите си, установих, че нито един от тях не е продал тази стока. Тогава прегледахме записите от камерите и видяхме кражбата", допълни тя.

Филипова посочи, че мъжът не е идвал втори път, а опитите ѝ да се свърже с него са останали безуспешни. Жената не е подала сигнал в полицията.