Полицията издирва изчезнала в Поморие полска туристка. 41-годишната Александра Барбара Фулара е в неизвестност от 12 дни.

Жената напуснала хотел "Инкогнито" в Поморие на 30 юни в 17:43 часа. Тя била на почивка в черноморския курорт заедно със съпруга и двете си деца.

От ОДМВР - Бургас описват полякинята като жена на видима възраст между 40 и 45 години, с пълно телосложение, височина 160-162 см, чуплива светло-кестенява коса, бяло лице, с кафяви очи. Има татуировка на гърба от дясната страна на плешката - клекнала жена със свити колене с големи криле и около нея няколко пеперуди. Александра е била облечена с черна рокля на бели и сини цветя с дължина до коленете, когато е била видяна за последно.

Полицията призовава всеки, които има информация за изчезналата да сигнализира на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

По време на издирването на полякинята са били претърсени няколко частни жилища, като в един от тях  на улица "Райна Княгиня", обитаван от 54 годишен, са намерени множество цигари без акцизен бандерол на обща стойност около 93 000 лв. От дома на мъжа са иззети общо 466 120 къса цигари без акцизен бандерол от марките "LM", "Marvel", "Compliment Blue", "Compliment Violet".