Млада жена от София е в неизвестност от няколко дни. За това съобщи нейна близка във Фейсбук.

"Това е Криста, наша приятелка, изчезнала е в петък и е в неизвестност от тогава. Последно е забелязана на бул. Черни връх в клуб Микстейп 5 вечерта, била е с приятели и след това не са могли да я намерят. Никой не я е чувал или виждал. Моля, ако някой има информация или я забележи обадете се на номер 0894201926/+359899969454. Споделете да достигне повече хора, за да можем да я намерим :( :(", написа в социалната мрежа Александра Иванова и публикува снимки на изчезналаата.

В нейния профил тя е с името Криста Холанда Алексиева. Учила е в 19-то СОУ "Елин Пелин".

От коментарите под призива за помощ става ясно, че оставените телефони са на брат й, а днес майка й е подала сигнал в полицията. До този момент обаче от МВР не са я обявили официално за издирване.

Един от пишещите отбелязва, че в заведението, в което Криста е била за последно, и в подлеза до него има камери. Друг добавя, че от Микстейп са се съгласили да дадат записите.

Трети пък е написал:

"Мега свежа мацка е, петък цъкахме хек през деня на Народен с нея, оттогава не съм я виждал и аз... :/Дано я намерим, видим или разберем нещо. Дано е жива и здрава".