Намериха тежко ранен млад мъж да лежи гол на пътя Елхово - Лесово край село Гранитово рано тази сутрин. Мъжът е изскочил без дрехи на пътя, преди да бъде ударен от автомобил. 

Сигналът до 112 е подаден около 6:40 часа на 10 август за ударен от автомобил внезапно излязъл на пътя мъж, съобщиха от ОДМВР - Ямбол. Пострадалият е чужденец, на възраст около 25-30 години.

Пострадалият беше настанен в болницата в Ямбол в тежко състояние. Намерен е с рани в областта на врата, наранявания на скалпа и коленете. На този етап е неизвестно как е получил нараняванията. Самият той не говори български.

Образувано е досъдебно производство, но на този етап няма данни за извършено престъпление. 

Разследват се и всички версии относно инцидента, като не се изключва вероятността порезните рани да са от самонаранявания, каза прокурор Милен Божидаров пред БТА.

Заради произшествието пътят за граничния пункт остана затворен за няколко часа и трафикът се пренасочваше по обходни маршрути.

Районът на Ямболско е близо до турската граница и неведнъж досега през последните месеци полицията намираше групи мигранти на пътя.