Сигнал за побой над 16-годишно момче в училищен двор. Според родителите синът им е нападнат от ултраси, защото той е фен на футболния отбор ЦСКА. Полицията е сезирана за случая, съобщи bTV.

Заради страх и от съображения за сигурност, майката на момчето пожела да остане анонимна. Разказва, че инцидентът се случва днес след учебните занятия, когато 16-годишният ѝ син е нападнат в гръб.

"Те са вървели след него и са казали: Знаем къде живееш, знаме, че си "Чорбар". Искаш ли да видиш какво прави "Левски", обясни майката на момчето.

То е удряно в главата многократно, продължава разказа си жената: "На окото, на носа, на устата, главата, челото. Те са го били само в главата. Той е едър и не могат лесно да го свалят. Извадено е медицинско, оттук нататък ще търсим наказание за тези момчета, за да не се продължава."

По думите на майката не за първи път тази група проявява агресия.

Преди месеци в градинка, в квартал "Х. Димитър", група от около 10 момчета напада семейството на пострадалия.

 Поводът - забележка.

"Те започнаха да чупят бутилки и аз се обърнах и казах: "Деца, защо го правите? И скочиха: "Защо, проблем ли има? Удариха зет ми, той падна в безсъзнание. Те започнаха да го ритат", разказва майката на пострадалото момче.

При предишния случай семейството не подава жалба, сега обаче сигнализират полицията.