Пенсионерка стана поредната жертва на разбит тротоар край училище в Шумен. Преди Дина Павлова, на същото място са пострадали още много деца и възрастни, но, въпреки нееднократните сигнали до общината никой нищо не е направил.

"07.11. Архангелова задушница! Тръгнала да раздава подавки в памет на покойните си близки. Тя, моята вуйна, се спъва в счупените плочки на тротоара пред жилищна кооперация "Балканстрой" на улица "Харалан Ангелов" 28 и пада по очи. На снимките ще видите какъв е резултатът след падането. Не й е за първи път - на това място! А дали ще бъде за последен - аз не знам!? А дали знаят за това управляващите!? И това не знам! Знам, обаче, че въпреки знакът за забрана, родителите спират колите си на тротоара, изчаквайки децата си от училище. Затова той е в такова състояние. Такова, което предлага спъване, падане, посиняване, болка... Ето за тази болка пиша и моля за помощ, за да бъдат по-малко тези, за които моята вуйна подаде на връх Архангелова задушница!", пише във Фейсбук Соня Стоева.

Снимки: Соня Стоева

Вижте още снимки >>

Дъщерята на пострадалата жена допълва: "Редовно се пребиват и деца, сигнали са подавани повече от 7-8 години и никой нищо не е направил. Едни плочки, бе! Плочки!".