Сигнал за пътен инцидент на пътя София - Самоков, в района на Пасарел, е подаден около 10.20 часа, съобщиха от полицията. По първоначална информация са се ударили три леки автомобила.

Веднага на място са насочени екипи на полицията, пожарната и Бърза помощ. Трима тежко пострадали от катастрофата са транспортирани в болнични заведения. И към момента продължава огледът с цел установяване на причините за инцидента. Има и още един по-леко ранен.

За да бъдат измъкнати ранените се е наложило да бъдат рязани ламарини.

Снимка: Булфото

Движението в района временно е преустановено, пътните полицаи отклоняват превозните средства от Самоков през Ковачевци.

Към 12,39 часа двама от пострадалите вече бяха докарани в УМБАЛ "Света Анна". По първоначални данни това са мъже на видима възраст 30-35 години. Единият от тях е с политравма и фрактура на коляното. Другият е с фрактура на ръка. За третия ранен, който не бе докаран все още в болничното заведение, се предполага, че е също с травма на коляното.

По-късно от болницата информираха, че четирима пострадали са настанени в болницата. Уточнено бе още, че това са Б.С. на 33 г. от Самоков с фрактура на таз и тазобедрена става, Б.Б. на 42 г. от Самоков с политравма, Н.М. на 36 г. от Самоков с травма на гръден кош и корем и Д.М.от София на 28 г. с комоцио.

И четиримата са хоспитализирани.