Когато идвам при тях, често съм чувал да се карат. Той беше казал, че ще я запали, но ние не вярвахме на думите му. Все пак ни е баща. Ревнив е. Това коментира пред Нова тв Милен Татянов - един от синовете на пострадалата жена. Той и двама негови приятели първи чуват писъците на горящата жертва.

"Жената беше в критично състояние. Беше много зле. Не знам какво заслужава този човек", коментира Марин Георгиев, който е очевидец на трагедията.

На помощ се притичват бързо още хора и дори часове след случилото се не могат да се отърват от шока и да опишат видяното с думи.

"Аз, каквото съм видял, това не се забравя никога. Това е нещо ужасно! Не предполагах, че мога да видя нещо такова! Както си спи един човек, да го залееш с бензин и да го запалиш! За какво става въпрос", пита кметът на селото Светлан Симеонов.

Хората са стъписани и от това, което мъжът е направил в тяхно присъствие. Това обаче се оказва, че не е първото посегателство над жената. Преди време отрязал косата й с нож, а при друг случай опитал да я дави в язовира. Така прогонил от семейния дом и големия си син.

"Веднъж беше седнал върху брат ми с нож. След това батко не иска да идва вече в къщата", сподели още Милен.

На улица "Роза" в село Три кладенци семейството се нанесло, след като Татяна купила къщата със заем. Тя минавала средно по 90 километра до Мездра и обратно, за да работи и да го изплаща. Във фаталната нощ си легнала рано, защото трябвало да става в 3 часа за нощна смяна.