Полицията във Варна издирва 28-годишния Иван Йорданов, който за последно е забелязан в гориста местност край село Любен Каравелово, община Аксаково, където е бил на палатка с приятели, съобщиха от областната дирекция на МВР в крайморския град.

Съобщението за изчезването му е подадено в полицията в неделя в 19.40 часа, а по данни на близки той е в неизвестност от около 04:00 ч. същия ден.

Изчезналият е висок около 180 сантиметра, със слабо телосложение, къса кестенява коса и брада. Бил е облечен със синя тениска и къси панталони, зелено горнище, обут с маратонки.

Вчера полицаи с помощта на служебно куче, служители от пожарната и на горското стопанство в село Любен Каравелово са претърсвали района, в който за последно е забелязано изчезналият. Група от над 40 служители на полицията, служители от горското стопанство и граждани отново извършват претърсване в района днес. До момента Иван Йорданов не е установен.

От полицията апелират към гражданите, които имат информация за местонахождението на изчезналия, да позвънят на телефон 112 или да подадат сигнал в най-близкото поделение на МВР.