21-годишният Кристиян Димитров от Дупница, който се хвърли от 7-ия етаж на блока си и загина на място, е оставил предсмъртно писмо, разкрива struma.bg.

Трагичният инцидент станал вчера сутринта. Минувачи видели безжизненото тяло на младежа и позвънили на тел. 112. На място веднага пристигнали криминалисти от РУ-Дупница и екип на Спешен център. Медиците само констатирали смъртта на Димитров - при падането на земята той е получил тежки политравми, които са несъвместими с живота.

Криминалисти разследват причината за трагичния инцидент. При първоначалния оглед се установило, че няма упражнено насилие. Тялото на Кристиян Димитров е закарано за аутопсия в Кюстендил.

Загиналият е син на пожарникар, но живеел при баба си в блока в жк "Дупница".

Във фаталния ден Димитров е трябвало да бъде на работа в дюнера в центъра на Дупница, но не се появил. "Кристиян беше най-добрият ми работник, даже му увеличих заплатата наскоро. В неделя имаше рожден ден и му дадох повече пари да празнува с приятели. Беше кротък и работлив. Ходеше на йога. Скоро щеше да пътува за Англия с приятел. Потресен съм от случилото се. Не мога да повярвам. Последните дни беше спокоен, с нищо не показваше, че има някакъв проблем", сподели шокираният собственик на дюнера - сириецът Рамзи.