Двама души са откарани за преглед в болница след като микробус се обърна на автомагистрала "Струма" край благоевградското село Бело поле, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал на 87-и км от автомагистралата в посока Благоевград. Автомобилът се е преобърнал по неизяснени все още причини.

Пострадали са двама души, по първоначална информация не сериозно. Те са откарани с екип на Спешна помощ в болницата в Благоевград, за да се изясни какво е състоянието им.

Движението в участъка на магистрала "Струма" в посока Благоевград се осъществява в активната лента. Трафикът се регулира от "Пътна полиция".

Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, апелират от Агенция "Пътна инфраструктура".  

Само преди дни отново имаше инцидент, при който пострадаха двама пътници заради обърнало се превозно средство. На 2 юни автобус, пътуващ по линията София - Златоград, се обърна край Чепеларе, след като лек автомобил "Форд" се удари в него. В автобуса са пътували 11 души, двама пострадаха бяха откарани в болницата в Смолян. Оказа се, че са леко пострадали. 

През изминалото денонощие в страната са станали 12 тежки пътни инцидента, при които един човек е загинал, а 11 са ранени, съобщиха от МВР. От началото на месеца при 51 тежки пътнотранспортни произшествия са загинали петима души, а 63 са пострадали. Общо 2576 тежки пътнотранспортни произшествия са станали от началото на годината. При тях са загинали 152 души, а 3211 са пострадали.