Среднощна гонка е имало в Сандански, след като пиян водач бяга от полицаи. След като го приклещват, виновният водач спира. Георги Андонов е пострадалият водач, който признава, че е пил 2-3 ракии. Той обаче твърди, че е бил пребит от униформените, след като е спрял.

"Бях пил 2-3 ракии и не спрях на подаден сигнал. Последва гонка, а като спрях, ме биха", разказва мъжът пред Нова тв.

"Не трябваше да се качвам на колата, но каквото е станало, станало. Не мога да го върна. Гониха ме и ме биха. Свалиха ме от колата и ме биха и ритаха с кубинки, удряха ме и с палки. Нямаше други коли на пътя, улиците бяха чисти, защото беше около 12 часа вечерта", споделя още виновният водач.

От полицията пък твърдят, че не е имало превишаване на правомощията, а мъжът е падал, след като е слязъл от колата.

"Ако беше падал, щеше ли да има проблеми в черния дроб, подута глава, хематоми, кръв по колата. Полицаите са го завлачили в каруца, чисто гол. И са го били. Покриват се случаите на насилие. Пуснала съм жалба в полицията в Благоевград, защото в Сандански ще се покрие всичко. Той е виновен и ще си получи наказанието. Но нека и полицаите Сулев и Бешков също понесат своята отговорност", сподели близка на пострадалия, която не се представи с името си.