Защо денят започва така?

Защото нови изследвания показват, че британският вариант на вируса не разболява толкова тежко, колкото се твърдеше досега.

След като 2 пъти ухапа човек в Белия дом, кучето Мейджър на семейство Байдън излиза навън за няколко седмици. Ще се обучава на добро поведение.

А може би, защото Григор Димитров се изправя следобед срещу Ян-Ленард Щруф, в турнира в Монте Карло.

Подробно за темите от началото на деня, чуйте в този Podcast:

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

А какво ще кажете за това?

Заради растящия брой заразени и недостатъчно ваксинирани не се очаква скорошно подновяване на събития, при които се събират много хора, като панаири и фестивали, съобщава германският институт "Роберт Кох". В същото време германският министър на труда Хубертус Хайл казва, че правителството има планове да въведе изискване за правене на бързи тестове на работното място, за да бъдат предпазени тези, които не могат да работят от вкъщи. Според Хайл това трябва да бъде отговорност на бизнеса, пише в. "Билд ам зонтаг".

Ето защо ви питаме: 

Гласувайте и коментирайте по темата в страницата на подкаста. Най-интересните ваши мнения ще цитираме в обедния новинарски Podcast точно в 12 часа. 

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.